Politika

A fideszes szörnyeteg ügyvédje a botrány hatására kilép a Fehér Liliom Egyesületből

nyugatifeny.hu

Ideje volt.






Kaleta Gábor ügyvédje, Mester Csaba kilép a Fehér Liliom Egyesületből – értesült a HVG.

 

Mint ismert: a 19.000 fotóval lebukott fideszes diplomata első fokon felháborítóan enyhe, egy év felfüggesztett börtönbüntetést és 540 ezer forint pénzbírságot kapott a fideszes Polt Péter ügyészségének indítványára, ám ügyvédjével még ez ellen is enyhítésért fellebbeztek, mondván a nagykövet “mintaértékű jogász életet élt, szolgálta a hazáját”, továbbá

„mélyen vallásos emberről van szó, aki rendszeresen gyakorolja a hitét”.

 

Az indulatokat tovább tüzelte az a tény, hogy Kaleta ügyvédje, Mester Csaba épp egy olyan civil szervezetnek, a Fehér Liliom Egyesületnek a tagja, amely a hasonló abúzust átélt gyerekeket segíti.

 

HVG megtudta: Mester Csaba a botrány hatására bejelentette, kilép a gyerekeket segítő egyesületből.






 

Mester Csaba

Puzsér Róbert kritikus egy posztjában “a NER söpredékének ügyvédjeként” aposztrofálta Mester Csabát, korábban ugyanis ő volt Hajdú Péter fideszes oligarcha ügyvédje is, aki letöltendő szabadságvesztést kért Puzsérra a bíróságtól.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top