Politika

Másfél milliárdból újították fel az iskolát, de az ebédlő már nem fért bele

Kimaradt a tervekből az érkező - Forrás: atv.hu

Hiába kapott másfél milliárd forintos uniós támogatást Iregszemcse önkormányzata az iskola felújítására, nem sikerült minden tökéletesen. A tervekből ugyanis kimaradt az étkező, így a gyerekeknek minden nap egy kilométert kell gyalogolniuk, hogy ebédet kapjanak.





A szülők sérelmezik, hogy lassan negyven éve nincs ebédlő az iskolában, és most lett volna rá lehetőség, hogy ezen változtassanak. Ráadásul a szülők elfogadhatatlannak tartják, hogy a gyerekeknek minden alkalommal a 65-ös úton kell átkelniük, ami kifejezetten balesetveszélyes.

Ebben az ügyben felkerestem a KLIK-et, és elmondtam nekik hogy ezt hiányolják a szülők és a gyerekeik, megkértem őket segítsenek, módosítsanak rajta. Az volt a válasz, hogy a terv kész, változtatni már nem tudnak” – mondta Farkas János önkormányzati képviselő az ATV Híradójában.

 

 

A falu néhány képviselője végső elkeseredésében az LMP országgyűlési képviselőjét kereste meg, hogy segítsen nekik kiharcolni egy saját iskolai étkezőt.

Én személyesen is megkeresem Süli képviselő urat, hogy mint a körzet országgyűlési képviselője, kormánypárti képviselője, vesse latba a lehetőségeit, és most tegyen érdemi lépéseket a megoldás megtalálásának érdekében”  – nyilatozta Keresztes László Lóránt , az LMP országgyűlési képviselője. (atv.hu)

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top