Politika

Orbán Viktor feltarisznyázott és nekivágott Brüsszelnek, hogy ott „komoly és férfias tárgyalásokat” végezzen

168ora.hu

Csütörtök délután elindult a hétvégi EU-csúcsra Orbán Viktor miniszterelnök, derül ki a Facebook-oldalán közzétett videóból. Bő két hónapja még „fickós és macsós” volt a miniszterelnök egy – a járvány elleni magyar védekezés sűrű dicséretével telt – péntek reggel, most a videó szerint azért megy Brüsszelbe, hogy ott





„komoly és férfias” tárgyalásokat végezzen.

 

Tárgyalnak ugyanis a helyreállítási alapról, amiről csütörtökön például Novák Katalin azt mondta, akkor támogatják, ha az unió megszünteti a 7-es cikkely szerinti eljárást Magyarország ellen.

 

Orbán Viktor most közölte: Európa történetében példátlanul nagy közös gazdasági csomagot állítanak össze a koronavírus-járvány következményeinek enyhítése érdekében. “Ehhez mi is hozzátesszük a magunkét” – fogalmazott a miniszterelnök, aki szerint vita van arról, hogy ki döntsön ezeknek a pénzeszközöknek a felhasználásáról.

“A magyar álláspont világos: a magyarok pénzéről a magyaroknak kell dönteni”

– szögezte le Orbán Viktor, megjegyezve: vannak erre más jelentkezők is,

“különösen a brüsszeli bürokraták”.

 






“A parlament föltarisznyázott. Világos döntéseket hoztak, amiknek érvényt kell szereznem” – mondta a hátizsákot szorongató Orbán, majd beszállt szolgálati transporterébe.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top