Politika

Fodor most a Kossuth rádióban nyalizott Orbánnak

civilhetes.net

A kimúlt SZDSZ egyik legjelentéktelenebb korábbi vezetője, aki korábban Gyurcsány Ferencet miniszterelnökként, Orbán Viktort pártelnökként árulta el, most ismét a Fidesznek puncsol csattogó nyelvvel.





Mindig visszautasítottam azokat a kritikákat, amelyek szerint diktatúra lenne Magyarországon” – mondta Fodor Gábor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Hozzátette, élt már diktatúrában a rendszerváltozás előtt, és tudja milyen, ha nincsenek szabad választások, s ha a társadalom tagjai nem mondhatják el véleményüket, mert letartóztatás jár érte.

 

Hol volt Fodor Gábor akkor, amikor Orbán Viktor rendőrsége embereket hurcolt el hajnalban a házukból, mert csúnyákat írtak a Facebookon a felcsúti miniszterelnökről? És amikor több mint száz ember ellen indul rémhírterjesztés miatt eljárás egy antidemokratikusan megszavazott törvény alapján? Átaludta? Vagy talán a riviérai villájában karanténozott az egykori korrupt megélhetési politikus? Az is lehet, hogy csak simán harminc ezüstért kezdte most megint egykori gazdája kezét nyalogatni.






 

Vagy – Hofi Gézát idézve – egyszerűen csak: “nem találja a helyét, ha nem szaros a szája

 

Fodor Gábor előző (második) felesége egyébként már 2016-tól nyíltan a Fidesznek dolgozik, Balog Zoltán regnálása alatt az EMMI miniszteri biztosa volt, később Novák Katalin államtitkár szakmai tanácsadója lett, az általa vezetett intézmény felújítását a Fidesz-kormány tavaly 400 millió forinttal segítette. (ezalenyeg.hu)

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top