Politika

Elképesztő, mit szúrtak ki a koronavírusról szóló kormányzati tájékoztató honlapon

Pestibulvar.hu

Hadházy Ákos szúrta ki, hogy a papíron politikafüggetlen és csak a koronavírussal kapcsolatos hírekre, információkra szorítkozó kormányzati tájékoztató honlapra





ÚJABBAN A KORMÁNY PROPAGANDAHÍREIT IS ELKEZDTÉK FELTÖLTENI.

 

Olyan hírek jelentek meg rajta a hétvégén, amelyeknek az égvilágon semmi közük nincs a vírushoz, így pl. beszámoltak Orbánnak a brüsszeli csúcson a holland miniszterelnökre tett botrányos kijelentéséről, vagy Szijjártó Péternek az uniós forrásokkal kapcsolatos hazug sajtótájékoztatójáról. A fertőzési statisztikákról szóló hírek közé elrejtették Novák Katalin egy interjúját is, amiben a családügyi államtitkár olyan kijelentéseket tett, mint hogy “Amíg nemzeti kormánya lesz Magyarországnak, addig a családtámogatások fedezetét a kormány előteremti, a körük pedig bővülni fog, nem szűkülni”.

 

Fotó: Hadházy Ákos/Facebook

 






Jól írta Hadházy: az egész olyan manipulatív hatást kelt, mint amilyenek a vizes vébé reklámszüneteibe elrejtett egyperces migránsozások voltak. Hadházy úgy fogalmazott: valószínűleg az történhetett, hogy miután a honlap elég látogatott, és mindenki épp azt figyeli, lehet-e menni “horvátba”, a kormány propagandamesterei nem tudtak ellenállni a kísértésnek, hogy ne rakjanak ide is kormányüzeneteket.

Itt olvasható el Hadházy teljes bejegyzése:

Hihetetlen agyrém, de igaz: a koronavirus.gov.hu oldalon (tudják, az „egyetlen hiteles forrás”) fullba nyomják a…

Közzétette: Hadházy Ákos – 2020. július 19., vasárnap

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top