Politika

Orbán vagy skizofrén, vagy mindenkit hülyének néz! Kilépéssel fenyegeti az EU-t!

Pestibulvar.hu

Nagy a baj Orbán Viktorral, és ezt már külföldön is érzékelik! A magyar miniszterelnök ugyanis úgy viselkedik, mintha egy hasadt személyiség lenne! Amikor kiment Brüsszelbe,





ORBÁN EGYÉRTELMŰVÉ TETTE: NEM HAJLANDÓ ELFOGADNI, HOGY AZ EU-S PÉNZEK KIFIZETÉSÉT A JOGÁLLAMISÁG BETARTÁSÁHOZ KÖSSÉK!

 

A magyar kormányfő ezt annyira komolyan képviselte, hogy a  „jogállamisággal kapcsolatos hiányosság” kifejezést mindenhonnét ki is húzta a a jövő évi uniós költségvetésről szóló javaslatból! Majd amikor látta, hogy nincs elegendő politikai ereje, hogy ezt a többi ország elfogadja, Orbán gyorsan tartott egy sajtótájékoztatót, ahol kijelentette:

HA VALAKI NEM HAJLANDÓ ELFOGADNI A JOGÁLLAMISÁGOT, RÖGTÖN EL KELL HAGYNIA AZ EURÓPAI UNIÓT!

 

Orbán még azt is hozzátette, hogy az uniós vezetők között „100 százalékos egyetértés van a jogállamiságról”, ami persze nem igaz, hiszen pont ő az, aki kézzel-lábbal tiltakozik a jogállamiság feltétele ellen!

Ez alapján sokakban felvetődött a kérdés: Orbán tudja egyáltalán, hogy mit mond? Hiszen amikor elítéli a jogállamiság ellen küzdő országokat, akkor saját magáról, az általa képviselt magyar álláspontról beszél! Ez alapján könnyen úgy tűnhet, hogy

ORBÁN EGY HASADT SZEMÉLYISÉG, AKI SAJÁT MAGA ELLEN ÉRVEL!

 

De van a dolognak egy másik olvasata is – bár ez sem túl szívderítő. Az is elképzelhető, hogy Orbán szimplán csak hülyének néz mindenkit, vagy ahogy ő szokta mondani: „pávatáncol”. Tisztában van vele, hogy az EU vezetése a jelenlegi válsághelyzetben próbálja kerülni a nagy konfliktusokat, ezért emelte meg a jogállamiságról szóló vita tétjét. Vagyis egyszerűen

ORBÁN BELENGETTE: HA NEM FOGADJÁK EL AZ ÁLLÁSPONTJÁT, AKKOR MAGYARORSZÁGOT KI KELL ZÁRNI!

 






Életveszélyes játék ez, hisz a magyar kormányfő nem kisebb tétet tett ki az asztalra, mint hazánk uniós tagságát. Arra számít, hogy a többi ország ezt látva bedobja a lapjait és inkább engednek neki.

 

Igen ám, de mi van, ha nem jön be a számítása? Mi történik, ha mégsem az lesz, amit ő akar – és veszít? Hisz kimondta: a jogállamiságot elutasító országoknak el kell hagyniuk az EU-t! Orbán olyan csapdába vezette most Magyarországot, aminek a vége hazánk kizárása lehet! Akkor aztán

NEM LESZNEK SE NYITOTT HATÁROK, SE EU-S PÉNZEK, CSAK ISZONYÚ DRÁGASÁG A KÜLFÖLDI TERMÉKEKRE KIVETETT VÁMOK MIATT!

 

Tényleg ezt akarjuk? Megér egy ilyen tragédiát Magyarországnak a Fidesz hatalma? Jó lenne, ha erről mindenki tudna, amíg nem késő!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top