Politika

Váratlanul távozott az OTP éléről Csányi Sándor helyettese, Barna Zsolt minden más banki tisztségéről lemondott

Barna Zsolt Fotó: OTP Bank

Közös megegyezéssel megszüntették Barna Zsolt, az OTP vezérigazgató-helyettesének munkaviszonyát 2020. július 20-án – közölte a pénzintézet a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn.






 

A tájékoztatás szerint az OTP Bank Nyrt.-nél fennálló munkaviszony megszüntetésével egyidejűleg Barna Zsolt az OTP-csoport más társaságainál viselt vezető tisztségeiről is lemondott. Barna Zsolt munkaviszonyának megszüntetését követően az OTP Bank Nyrt.-n belül a bankcsoport-irányítási és operációs divízió vezetését a bank elnök-vezérigazgatója veszi át – közölte az OTP.

A balassagyarmati származású 46 éves bankár korábban pénz- és tőkepiaci felügyeleti vezető volt, majd 2010-ben csatlakozott az OTP-csoporthoz. Volt a montenegrói CKB Bank elnöke, vezette az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt-t, elnökölte az OTP Alapkezelő Zrt-t. 2018. szeptember 1. óta pedig az OTP Bank általános vezérigazgató-helyettesi pozícióját töltötte be, ami azt jelenti, hogy bár nem volt tagja az OTP igazgatóságának, de ha Csányi Sándor akadályoztatva volt, vagy nem volt az országban, operatív ügyekben ő helyettesítette.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top