Politika

Elegük lett a NER-lovag dumájából – videón ahogy leégeti magát az “üzletember”

Pestibulvar.hu

Az utóbbi félévben egyértelművé vált, hogy a pályázatok útján közpénzből kitömött NER elit már nem csak a Balatont akarja megszerezni, de a Velencei-tavat és a tatai Öreg-tavat is be akarja kebelezni.






 

A tatai Öreg-tó partjára egy  120 szobás luxusszállodát akar építeni az az Avalon Park Kft., amely a vastagon kitömött Hell energiaitalt is gyártó cégcsoporthoz tartozik. Tavaly az a mai napig tartó pletyka kapott szárnyra, hogy Mészáros Lőrinchez kerülhet Hell Energy Magyarország Kft., ám ezt a 2006-ban alapított cég sorra cáfolja, és azt állítja, hogy az eredeti tulajdonosi kör kezében van 100 százalékosan a cég.

 

A nagyszabású prémium hotel tervei nem nyerték el helyiek tetszését, de a beruházást a helyi fideszes polgármester támogatja. Tóth Róbert, az Avalon ügyvezetője az utolsó lakossági fórumon szerette volna összefoglalni egy előre megírt beszédben a tanulságokat, ám ez nem sikerült neki teljes mértékben, mert a résztvevők egy majdnem öt perces

VASTAPSSAL FOJTOTTÁK BELÉ A SZÓT!

 






Tóthnak már régóta kijárt ez a fajta “égés”, mert az Avalon kommunikációja az elejétől fogva visszatetsző volt, tipikus fideszes stílusban, lekezelően, kioktatóan reagáltak a megkeresésekre és kommentekre, az általuk létrehozott Facebook-oldalon.

 

Kedves Tataiak!Azoknak, akik nem követték a lakossági fórumok eseményeit, szeretnénk az összefoglaló véleményünket és álláspontunkat itt a saját oldalunkon újra megmutatni. Örülünk, hogy a Tatai Televízió közvetítette a fórumot, mert így most meg tudjuk Önöknek mutatni a konzekvenciánkat. Hallhatják, hogy a helyszínen "vastapsot" kapott a beruházás képviselője azoktól, akik – lakóhelytől függetlenül – minden fórumon részt vettek. 🙂

Közzétette: Avalon szállodalánc beruházás – 2020. július 28., kedd

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top