Politika

Orbán Viktor apja nem akar nyerészkedni Mészáros Lőrincen, inkább viseli a veszteséget

nyugatifeny.hu

Jóbarátok közt előfordul az ilyesmi.


Tavaly áprilisban lett új tulajdonosa és üzemeltetője a Pannónia Golf & Country Clubnak. Az addig a Csányi-család birtokában és kezelésében lévő terület Mészáros Lőrinc birtokai és az Orbán-család hatvanpusztai majorja melett van.

 

A terület Orbán Győzőé lett, Mészáros Lőrinc pedig bérbe veszi azt tőle.

 

A felosztásban papíron Orbán Győző jár rosszabbul, mert a területet birtokló cég veszteséges. A cég kizárólag a golfklub bérbeadásával foglalkozik, bevétele csak ebből van. Ez 2018-ban 12 millió forint volt. És annak ellenére, hogy a cég veszteséges, Orbán Győző tavaly nem emelte a bérleti díjat.

 


Vagyis a miniszterelnök apja nem akar nyerészkedni az ország leggazdagabb emberén, inkább

benyeli a veszteséget.

 

Orbán Viktor édesapjának megjelenése annyi újdonságot hozott még a cég gazdálkodásában, hogy leapasztotta a cég eredménytartalékát és a rendelkezésre álló 91,2 millió forintból 90 millió forint osztalékot fizet ki magának a cégből. Igaz, ez aprópénz a milliárdokhoz képest, amelyekhez osztalékként a bányáiból jut.

(mfor.hu nyomán) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top