Politika

Orbán és az “ország 133 legbátrabb embere” nem mer szembenézni a valósággal!

Pestibulvar.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, a DK kezdeményezésére hétfőn rendkívüli ülést tart az Országgyűlés.






 

Az ellenzéki párt a rendkívüli üléssel kapcsolatban közleményében kihangsúlyozta: “Orbán Viktor azzal ment ki a brüsszeli EU-csúcsra, hogy előtte határozatot fogadtatott el a magyar parlamenttel arról, hogy milyen feltételekkel fogadhatja el az uniós mentőcsomagot.”

 

Majd hozzátették, hogy “a miniszterelnök azt mondta, hogy arra kapott felhatalmazást az Országgyűléstől, hogy csak akkor bólintson rá az uniós mentőcsomagra, ha az EU megszünteti a Magyarország elleni hetes cikkely szerinti eljárásokat, valamint, ha az uniós pénzeket a jövőben nem kötik jogállami garanciákhoz.

A HATÁROZAT FELTÉTELEIBŐL VÉGÜL SEMMI SEM VALÓSULT MEG AZ EU-CSÚCSON, ORBÁN MÉGIS ELFOGADTA AZ UNIÓS MENTŐCSOMAGOT.

 

“A magyar miniszterelnök nem csak vesztesként tért haza Brüsszelből, hanem árulóként is, hiszen szembement azzal, mint amire állítása szerint felhatalmazást kapott a Parlamenttől” – foglalta össze a DK EP-képviselője.

AZ EU-CSÚCSON LEZAJLOTT ESEMÉNYEK MEGVITATÁSÁBÓL, ILLETVE ABBÓL, HOGY A MINISZTERELNÖK MEGMAGYARÁZHASSA, MIÉRT FOGADTA EL MÉGIS AZ UNIÓS MENTŐCSOMAGOT, NEM LESZ SEMMI!

 






Orbán Viktor és “az ország 133 legbátrabb embere” nem mennek el a hétfői rendkívüli ülésre. Gyáván megfutamodnak a számonkéréstől, mivel valószínűleg nem tudnának értelmes magyarázatot adni arra, miért ment szembe Brüsszelben a miniszterelnök a Parlament akaratával.

 

A kormánypárt közleményében kijelentette:

“A KORMÁNY NEM VESZ RÉSZT A BALOLDALI PÁRTOK ÁLTAL KEZDEMÉNYEZETT RENDKÍVÜLI PARLAMENTI ÜLÉSEN A BRÜSSZELI KÖLTSÉGVETÉSI MEGÁLLAPODÁSSAL KAPCSOLATBAN”.

 

Ez a gyáva viselkedés, melyet a kormány tanúsít, pedig felér egy beismerő vallomással: Orbán semmit nem tudott elérni Brüsszelben mindabból, melyet saját maga erőszakolt ki az Országgyűlésben. Megbukott mint miniszterelnök, bebizonyította, hogy az uniós közösségben semmilyen befolyása nincs!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top