Politika

Rotyis Bálint az ellenzéket kutyázta a köztévében (+videó)

nyugatifeny.hu

Megtalálta a tökéletes “szakértőt” az M1.


Az ellenzék csak próbálkozik, de nem tud hatékonyan fellépni a nemzeti konzultációval szemben – mondta Rotyis Bálint, a Médianéző Központ “elemzője” hétfőn az M1-en.

 

Rotyis Bálint szerint a baloldal első kísérlete az volt, hogy a konzultációt jelentéktelennek és hatástalannak próbálta beállítani.

 

De Rotyis szerint az üzenet nem ment át, hiszen a még szűk két hétig tartó konzultációt már 1,2 millióan kitöltötték.

 

Rotyis Bálint azt mondta: az ellenzéki pártoknak nem kell egyetérteniük a nemzeti konzultáció intézményével, de azzal, hogy megpróbálják begyűjteni a kérdőíveket, túlleptek a politikai téren, az ügynek így jogi vonatkozása is van, és adatvédelmi kérdéseket vet fel.

 

Rotyis Bálint szerint nem váratlan hogy az ellenzék egyre radikálisabb lépéseket tesz, hiszen közeledik a 2022-es országgyűlési választás, és a kormánypártok támogatottsága a vírushelyzet ellenére is magas.

 


Videó:

 

Emlékezetes, hogy Rotyis Bálint tavaly év elején azt mondta: az ellenzék „botránypolitizálásba” kezdett, hogy elhitesse, van még létjogosultsága, majd tavasszal arról is beszélt, hogy Karácsony Gergely kampánya szerinte kifulladt.

(via 444.hu) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top