Politika

Ezt most benézte Bayer – jobban tenné, ha tájékozódna előbb

Pestibulvar.hu

A hétfőre rendkívüli ülésnapot kezdeményezett a DK, mert véleményük szerint a miniszterelnök a júliusi EU-csúcson szembement az Országgyűlés egy korábbi döntésével és a párt az Európai Tanácsban július 21-én elfogadott megállapodásról szóló politikai nyilatkozatot akarta megvitatni. A téma annyira kellemetlen volt Orbánnak és a Fidesznek, hogy nem is mertek elmenni az ülésre.






 

Latorcai János az ülést levezető elnök a napirendről való szavazásnál megállapította, hogy mivel összesen csak 35 képviselő jelent meg, a Ház határozatképtelen, nem lehet elfogadni a napirendet, és mintegy fél óra elteltével be is rekesztette az ülést.

 

Bayer Zsolt mint első számú verbális csapásmérő egység meg is kezdte zúdítani az ellenzékre az össztüzet, a valamilyen félreértés okán újságnak hívott Magyar Nemzet címet viselő nyomdaipari termék hasábjain. Kezdte azzal, hogy a 42 ellenzéki képviselőből csak 35-en jelentek meg, és még közülük sem szavazta meg mindenki a napirendet, ketten kilógtak a sorból. Gyorsan meg is lett Bayer véleménye:

“NEKIK EGÉSZEN BIZTOSAN SZÜKSÉGÜK LENNE EGY BEUTALÓRA ABBA AZ INTÉZMÉNYBE, AMELY ÁPOLT PARK MÉLYÉN TALÁLHATÓ ÉS RÁCS VAN AZ ABLAKAIN.”

 

Ez igazán figyelmet érdemlő fejlemény nála, hogy sehol egy [email protected] anyád, sehol egy [email protected], sehol egy igazi Bayer féle suttyó káromkodás, csak ilyen finom utalás arra, hogy ezek bizony hülyék.

 

Azzel nem számolt mára már a Nemzet Csótánya címet Nagy Ferótól elhódító tollforgató, hogy ezek bizony nem ellenzéki képviselők voltak, hanem a fideszes Szűcs Lajos és Ritter Imre nemzetiségi képviselő volt, aki egykor a Fidesz-KDNP színeiben önkormányzati képviselő volt Budaörsön.






 

Két lehetőség adódik:

  1. Bayer figyelmetlen volt, és hanyag munkavégzése következményeként hülyézte le a vele egy nyájhoz tartozókat.
  2. Valójában egyetértett az ellenzék javaslatával, és elvárta volna, hogy ezek a kormányhoz hű emberek is megszavazzák az ellenzéki indítványt.

 

Mindkét lehetőségtől lúdbőrös lesz a hátunk, egyformán rettegünk a választható opcióktól, hova halad, mivé lesz így a világ?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top