Politika

Orbán kezdhet félni: az ország többsége elégedetlen a Fidesszel, Karácsonyt viszont kedvelik!

Pestibulvar.hu

Aggódhatnak a Fideszben, mivel egyre erősebb az emberek között a kormányváltó hangulat. A megkérdezettek 55 százaléka szerint nem mennek jól a dolgok az országban, a ellenzékiek 84 százaléka és a bizonytalanok többsége – 53 százaléka – érzi úgy, hogy Orbánnal és a Fidesszel rossz irányba tartunk – derült ki a Publicus Intézet által a Népszava megbízásából készített reprezentatív közvélemény-kutatásból.





AZ ELLENZÉKI TÁBORON BELÜL A LEGINKÁBB ELÉGEDETLENEK A DK ÉS A MOMENTUM HÍVEI,

93 és 92 százaléknyian. Ugyanakkor a Fidesszel szimpatizálók 89 százaléka úgy véli, hogy jó irányba halad az ország. A főváros új vezetése viszont határozottan szimpatikus az emberek számára. Bár a fideszes politikusok folyamatosan támadják a főpolgármestert, a felmérés szerint

A BUDAPESTIEK 56 SZÁZALÉKA ÚGY GONDOLJA, KARÁCSONY GERGELY JÓL TESZI A DOLGÁT.

 

S hogy ez nem csak a pártszimpátia miatt van így, azt jelzi, hogy a bizonytalan választók csaknem kétharmada is inkább pozitívan értékeli a főpolgármester teljesítményét. Ha most tartanák az önkormányzati választásokat, jó eséllyel ismét Karácsony Gergelyt választanák főpolgármesternek.







Mindez világosan jelzi, hogy bármit is állít a Fidesz propagandája, az országban erősödik a kormányváltó hangulat, az ellenzék pedig egyre több embert győz meg arról, hogy ami működik Budapesten, arra országosan is érdemes lesz szavazni 2022-ben. Minél többen tudnak erről, annál erősebb lehet sokak számára a remény…

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top