Politika

Kásler kezet akart fogni a koronavírust elkapó Plácido Domingóval, de az énekes nem hagyta

nyugatifeny.hu

Maszkot sem viselt.






A koronavírus-fertőzésen átesett Plácido Domingo operaénekessel találkozott Kásler Miklós egészségügyért is felelős miniszter, aki a Facebook-oldalán megosztott videó tanúsága szerint a saját járványügyi előírásait sem tartja be.

 

A videón látható, hogy az EMMI-miniszter kézfogásra nyújtotta volna a kezét, de a 79 éves énekesnek volt lélekjelenléte, így Káslernek be kellett érnie a könyökpacsival.

 

A felvételek szerint a találkozón sem Kásler, sem a tolmácsa nem viselt maszkot.








A beszélgetés egyik központi témája a futball volt, Kásler egy Puskás által aláírt focilabdával lepte meg az énekest, mire Domingo elsorolta az Aranycsapat kezdőcsapatát.

 

A világhírű tenor azért érkezett Magyarországra, mert a nagykövete lett a közép-európai fiatalok lelkét “a zene által transzcendentális magasságokba emelő” kezdeményezésnek.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top