Politika

Kocsis Máté egy képpel próbálta meg jobb színben feltüntetni a kormányfőt – Nem jött össze neki!

Pestibulvar.hu

Soros György korábbi kijelentésére, miszerint “úgy tűnik, Orbán Lukasenko legjobb tanítványa”, már meg is érkezett a kormányzati reakció. Kocsis Máté egy Facebookra feltöltött képpel próbálja megvédeni Orbánt és közben aláásni az “agg amerikai spekuláns” kijelentését.






 

Orbán Viktor diktatúrához való viszonyát a következő képpel illusztrálta Kocsis, hozzátéve: “ez a Fidesz válasza Soros György hazugságára”:

Az agg amerikai spekuláns, Soros György szerint Orbán Viktor “Lukasenko legjobb tanítványa”. Orbán Viktor viszonya a diktatúrákhoz az alábbi képen jól látható. Ez a Fidesz válasza Soros György hazugságára.

Közzétette: Kocsis Máté – 2020. augusztus 18., kedd

 

A kép szemmel láthatóan nem tegnap készült. Orbán lázadt az akkori rendszer ellen, még csak tanulta a politikát, azóta azonban tökéletesen elsajátította és a maga hasznára fordította. Hatalomra kerülése óta családja és közeli barátai meggazdagodtak.

ÍGY EZ A KÉP CSAK AZT MUTATJA, HOGY HONNAN INDULT A MINISZTERELNÖK, A MOSTANI TETTEI PEDIG AZT, HOGY MIVÉ LETT!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top