Politika

Vona Gábor olyan dumával védte meg Szijjártó luxusjachtozását, hogy visszaadod a lakcímkártyádat

nyugatifeny.hu

És ez az ember valaha egy 20 százalékos párt elnöke volt.






Látványos lejtmenetben van a Jobbik egykori elnöke, amióta faképnél hagyta a közösségét és Youtube-sztárnak állt, hogy ilyen videókat gyárthasson:


.

Vona Gábor szerdán este a Facebookon vette védelmébe Szijjártó Pétert, akit egy állami közbeszerzéseket zsinórban nyerő oligarcha luxusjachtján csíptek el az Adrián.

 

Vona azt írja:

“Bár számtalan dologban nem értek egyet a kormány külpolitikájával, ha valakit nem lehet munkakerüléssel vádolni, az éppen Szijjártó Péter. Az elmúlt hetekben legalább háromszor megkerülte a Földet (Most a tartalmi részbe ne menjünk bele, koncentráljunk csak a munkatempóra!)”

 

A Jobbik-elnökből lett influenszer hozzáteszi:






“Azt meg nagyon a legaljának tartom, amikor a magyarok ,,nyaralási irigységére” építünk fel egy lejárató kampányt. (…) Mert valójában nem az zavarja az embereket, hogy honnan egyeztetett telefonon a külügyminiszter, hanem az, hogy egy luxusjachton volt.”

 

Vona Gábor bántóan ostoba és sekélyes érveivel szemben Oroszi Babett rövidebben >>ITT<<Rényi Pál Dániel pedig hosszabban >>ITT<< magyarázta el, hogy mi a súlyos probléma Szijjártó jachtozásával.

 

Vona Gábor is bölcsebb maradt volna, ha inkább olvasott vagy hallgatott volna a kényszeres megmondás helyett.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top