Külföld

A tűzoltókat riasztották a kutyához, aki egy kacsát üldözött a folyóban

Kiemelt kép: Illusztráció (Getty)
A köz valódi szolgái.





Tűzoltónak lenni a világ egyik legfelelősségteljesebb hivatása, ahol szinte minden szituáció olyan kihívással jár, amelyen akár életek is múlhatnak. Az ausztráliai Victoria egyik tűzoltóegysége a minap szintén egy ilyen bevetésen vett részt, bár kétséges, hogy valaha szembe néztek-e ehhez hasonló kihívással.

 

A Mirror írta meg, hogy az épp a Maribyrnong folyónál gyakorlatozó egységtől egy helyszínen lévő, teljesen kétségbe esett nő kért segítséget, mert elvesztette a kutyáját. A különleges egységre azért volt szükség, mert az állat nem szimplán elcsatangolt, hanem beúszott a vízbe, olyan messzire, hogy már a láthatárról is eltűnt.

 

Gazdája hiába szólítgatta az Indy névre hallgató labradort, annak eszében sem volt visszafordulni, ugyanis egy kacsát üldözött, az egész vízi túra azért volt, hogy valahogy becserkéssze a madarat.

 

A tűzoltók szerencsére a nő segítségére siettek, csónakokba pattanva keresni kezdték a kutyát, és egy kilométerre a parttól hamarosan meg is találták. A megtett út ellenére a kutya egyáltalán nem tűnt kimerültnek, a tűzoltók elmondása szerint továbbra is vígan üldözte a kacsát. Végül nem minden nehézség nélkül de sikerült az egyik csónakba terelniük az állatot, és szerencsésen visszavitték a gazdájához.






 

A mentőakció után a nőnél már csak a kacsa lehetett boldogabb, aki végül megúszta a hosszúra nyúlt hajszát és nem lett a kutya áldozata.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top