Külföld

Felakasztva találták meg a tüntetésről eltűnt belarusz fiatalt

24.hu

Korábban megírtuk, hogy újabb tüntető halt meg Belaruszban. Ezúttal egy 28 éves fiatal, aki augusztus 12-én tűnt el. Holttestére szombaton találtak rá Minszk egy erdős területén. A hírt akkor még hivatalosan még nem erősítették meg, de két megbízható forrás is erről ír Twitteren.






 

A felesége szerint Mikita Krjivtsov augusztus 12-én éjjel nem tért haza a tüntetésekről. Az elmúlt 10 napban egy önkéntes csoport kutatott utána.

 

Szombaton a rendőrség arról tájékoztatta a nőt, hogy a férjét felakasztva találták meg az erdőben, de nem látták nyomát erőszaknak. Ugyanakkor a nő biztos benne, hogy a férje nem tette volna ezt magával. A nő szerint a férfi telefonját egészen a minszki neurológiai és idegsebészeti központig tudták követni, de arról nem tudnak, hogy a férfi ott tartózkodott volna.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top