Politika

Szijjártó államtitkára elment interjút adni, de egyetlen lényegi kérdésre sem tudott válaszolni a luxusjachtos nyaralásról

Kiemelt kép: Bielik István / 24.hu

Azt hogy ő ezt hogyan rendezte, erről ő velem sem beszélt






– így kezdődik Menczer Tamás, mai ATV-s interjújának Szijjártó Péter luxusnyaralását érintő része. (Nagyjából a 12.perctől) Ez azért fontos, mert az államtitkár itt lényegében elmondja, hogy nincs konkrét információja arról, amit tagadni fog perceken át.

 

Azaz Menczer nem tudja, hogy Szijjártó hogy fizette ki Szíjj Lászlót: pénzzel, megrendeléssel, vagy más szívességgel, vagy tényleg úgy van, ahogy mi is írtuk, hogy ti. mint afféle szakszervezeti üdülő, azaz kiutalásként kapják azt egyesek.

 

Pedig Menczer bedobta a varázsmondatot is , ”közpénzt semmilyen formában nem érintett a nyaralás”, de azt már nem mondta el az államtitkár, hogy jó, de akkor mégis mit érintett.

 

Menczer azt se tudta megmondani, hogy ajándékot elfogadott-e Szijjártó vagy sem. Mert erről nem beszélt vele, mondta az államtitkár.

Meggyőződésem, hogy azért támadják ezzel a nyaralással, mert a munkájában nem tudják megfogni

–  ezt viszont már határozottan mondta, noha a lényegi kérdésekre nem volt képes válaszolni Menczer, ahogy Szijjártó sem múlt héten.






 

Amikor a riporter Szöllősi Györgyi sokadik kérdésére sem tudott válaszolni, Menczer elővette Lendvai Ildikót és elkezdett kommunistázni.

 

Szijjártó Pétert két hete fotózták le a negyedik leggazdagabb magyar luxusjachtján nyaralás közben. Ebben a videóban foglaltuk össze, hogy milyen törvényi előírásokba ütközhetett Szijjártó luxusjachtozása.

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top