Politika

A koronavírusos Vajna Tímea olyat mondott, ami miatt most nagyon dühönghetnek a Fideszben!

Pestibulvar.hu

Még a legnagyobb luxus sem véd meg a fertőzéstől. Ezt igazolja, hogy Vajna Tímea is koronavírusos lett egy születésnapi partin. Aztán olyat mondott, ami miatt most nagyon nem örülhetnek Orbánék!






 

Andy Vajna özvegye elhunyt férje egyik barátjától kapta el a fertőzést. A Bors szerint külföldön bulizott, így lett beteg. „Augusztus elején külföldön, egy születésnapi partin voltam, ahol ott voltak Andy barátai is. Az egyikükről később kiderült, hogy covidos. Tőle kaptam el én is.” – idézi a lap Vajna Tímeát, akivel csak a háza kaputelefonján tudtak beszélni. Vajna Tímea elmondta, hogy nagyon rosszul érezte magát.

„RETTENTŐEN FÁJT A TÜDŐM, A MELLKASOM, A HÁTAM, NAGYON DURVA, ERŐTELJES TÜNETEIM VOLTAK, ISZONYÚAN FÁJT MINDENEM.

 

A szaglásom, az ízlelésem csak pár nappal ezután ment el. Most már valamivel jobban vagyok, de a lépcsőn például még nem bírok felmenni, teljesen kifulladok, és bármit csinálok, tíz perc után le kell ülnöm, mert nem kapok levegőt”.

A lap szerint

VAJNA TÍMEA MÉG MOST IS CSAK GÖRCSÖS KÖHÖGÉSEK KÖZEPETTE TUD BESZÉLNI. EHHEZ KÉPEST FURCSA, HOGY A KARANTÉNJÁT MÁR AUGUSZTUS 31-ÉN FELOLDOTTÁK.

 






A nő ennek ellenére úgy döntött, hogy még egy ideig otthon marad, nemsokára újabb tesztet végeznek el rajta, és akkor dől el végleg, hogy mehet-e emberek közé. Vajna Tímea végezetül egy tanácsot is megosztott: „A saját bőrömön megtapasztalva ezt a betegséget azt javaslom, hogy senki ne menjen külföldre.

MINDEN ISMERŐSÖM, AKI ELKAPTA, KÜLFÖLDÖN VOLT, LEGFŐKÉPP HORVÁTORSZÁGBAN, SPANYOLORSZÁGBAN VAGY OLASZORSZÁGBAN JÁRTAK.”

 

Vajna Tímea utóbbi mondata miatt most nagy lehet a dühöngés a Fideszben, hiszen a NER aranyifjai az utóbbi időben pont Horvátországban luxusnyaraltak – köztük az Adrián jachtozó Szijjártó Péter…

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top