Politika

Karácsony szerint hál’ Istennek nem kérik, hogy miniszterelnök-jelölt legyen

24.hu

„Hál’ Istennek” most nem kapacitálják Karácsony Gergelyt, hogy legyen az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, mondta a főpolgármester a Magyar Hangnak adott interjúban. Az ellenzéki egység a főpolgármester szerint jelenleg csak annyit jelent, hogy felmentek a pályára, de a meccs még csak ezután jön, „esetleg” foglalkozhatnának azokkal a szavazókkal is, akiket meg kell nyerniük.






 

Karácsony szerint mindig furcsa érzés tölti el, amikor azt mondják, hogy a kormány és a főváros háborúzik. – Hiszen ez egy olyan háború, ahol minden töltény a kormánynál van, és ráadásul ő diktálja a játékszabályokat. Szerinte

A miniszterelnök a politikai helyzetet felmérve dzsihádot hirdetett az ellenzékkel és az önkormányzati rendszerrel szemben.

 

A Magyar Hang előzetese szerint arról is beszélt nekik a főpolgármester, hogy az elektronikus jegyrendszerrel a megtett út arányában kell majd fizetni.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top