Belföld

Nagyon aggasztó Vajna Tímea állapota, károsította a tüdejét a koronavírus

(Fotó: smagpix/Birton Szabolcs)

Vajna Tímeát nagyon legyengítette a koronavírus, ráadásul a fertőzés miatt a tüdejében szövődmény alakult ki – tudta meg a Blikk. A 37 éves özvegynek kezelésekre is kell járnia a tüdőgyógyászatra.


 

„Mivel nagyon fáj még a tüdőm, valamint az egész mellkasom nyilall felül, a pulmonológiára kell mennem a visszamaradt szövődmények miatt, mert gyógykezelésre szorulok. (…) Sportolni, futni egyáltalán nem bírok, mindentől kifulladok. (…) Valószínűleg tüdőgyulladásom van” – árulta el az Ibizán kirabolt Vajna Tímea, aki egy külföldi utazása során, augusztus elején kapta el a koronavírust.

 

Párja, Zoltán szervezetét is megtámadta a koronavírus, mert ő is vele volt az ominózus szülinapi bulin – amin Andy Vajna barátját ünnepelték –, de ő már leküzdötte a betegséget, hála az erős immunrendszerének.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top