Politika

Dzsudzsák Balázs hazajön és az NB2-ben fog focizni

nyugatifeny.hu

Lejjebb kellett adnia az igényeiből.






Nemzeti Sport információi szerint fordulat állt be Dzsudzsák Balázs ügyében, aki az NB II-ben játszó DVSC-ben folytatja a pályafutását.

 

A sportlap úgy tudja, Dzsudzsák szerződtetését napokon belül bejelenti a debreceni futballklub.

 

Ez egybecseng Kósa Lajos szavaival, aki a Debrecen Televízióban csütörtökön azt mondta: közel a megegyezés Dzsudzsákkal.

„Van nálunk egy kereseti korlát, amit senki esetében sem lépünk át, nem teszünk kivételt, de ha nem talál magának csapatot, akkor Balázs szívesen tér vissza Debrecenbe.

Most már nagyon közel állunk a megegyezéshez. Folyamatosan kapcsolatban álltunk a menedzserével, Vörösbaranyi Józseffel és Balázzsal is, szerintem jönni fog”

– mondta Kósa Lajos.






 

 

Dzsudzsák visszatérésének lehetősége már a nyáron is felvetődött Debrecenben, de akkor még meghiúsult a szerződéskötés. Ebben közrejátszhatott, hogy menedzsere Ciprusra szerette volna közvetíteni őt.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top