Politika

Kiborultak a magyar orvosok! Nem engedik, hogy Orbán tovább hazudjon!

Pestibulvar.hu

Hiába fojtotta bele a szót Orbán Viktor egy videón a neki panaszkodó orvosba, az igazságot nem tudja elnémítani! Az orvosok nem engedik, hogy a
kormányfő elhallgassa az igazságot és döbbenetes fotókat nyomtak Orbán arcába!

 

Már nem is csinál titkot a miniszterelnök abból, hogy őt a valóság nem érdekli. Amikor egy orvos arról kezdett beszélni neki, hogy nincs technikus, aki kezelni tudná a lélegeztetőgépeket, Orbán egyszerűen belefojtotta szót, egyértelművé téve: ami eltér a fideszes propagandától, arról nem lehet beszélni.

ORBÁN AGRESSZIÓJA KIBORÍTOTTA AZ ORVOSOKAT, AKIK MOST JELEZTÉK: NEM HAGYJÁK MAGUKAT ELNÉMÍTANI!

 


A Magyar Orvosi Kamara (MOK) a Facebook-oldalán döbbenetes fotókat posztolt a magyar egészségügy valódi helyzetéről. A képek egy brutálisan lepusztult orvosi pihenőben készültek.

Forrás: Facebook

 

Rozsdás és koszos zuhanyzó, a szétesés szélén álló szék, kopott radiátor és szétfeküdt matrac jelzi:

ILYEN GYALÁZATOS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT KELL PIHENNIÜK A JÁRVÁNY ELLEN KÜZDŐ ORVOSOKNAK!

0920 Orvosi Szek

Forrás: Facebook

Az orvosok a képekhez ezt írták: „Covid centrum, orvosi pihenő és mosdó. A kollégáink helyt állnak ilyen körülmények között is.” Később, mivel sokan nem is akarták elhinni, hogy a fotók egy magyar orvosi pihenőben készültek, az orvosi kamara azt üzente:

NEM FOGJÁK KIADNI, HOL KÉSZÜLTEK A FOTÓK, MERT FÉLNEK A HATALOM BOSSZÚJÁTÓL!

 


Szó szerint ezt írták: „az egészségügyben is erősen fúj a szél, a teljesítőképességük határán lévő kollégák gyakran félnek a feletteseik vagy épp az egészségpolitikai szereplők megrovásától.”

Forrás: Facebook

 

Az orvosok még azt is hozzátették: nem az a dolguk, hogy pellengérre állítsanak egy-egy ellátóhelyet, hanem az, hogy bemutassák, milyen nehézségekkel kell megküzdeniük.

 

Úgy tűnik, a Fidesszel szemben terjedő ellenállás az orvosok körében is egyre erősebb. Orbán most még megpróbálhatja beléjük fojtani a szót, de minél többen tudnak erről, annál közelebb a Fidesz bukása…

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top