Politika

Megalázó jelenet a városházán: 16 éves fiú iskolázta le a fideszes vezetést

Pestibulvar.hu

Kecskeméten az egyik közgyűlésen lehettek szemtanúi a jelenlévők annak a szürreális jelenetnek, amikor az ülést levezető fideszes alpolgármester és a jegyző sem volt tisztában vele, hogyan is kellene működnie az önkormányzatnak. A nézői padsorokból egy 16 éves fiú segítette ki őket.

 


Pedig fontos dologról volt szó, az éppen napirenden lévő indítvány arról szólt, hogy legyenek teljesen nyilvánosak a vagyonnyilatkozatok, kereshetőek legyenek a bizottsági jegyzőkönyvek, egyszóval, átláthatóbb legyen az önkormányzat működése. Szemereyné Pataki Klaudiát,

A FIDESZ POLGÁRMESTERÉT ANNYIRA NEM ÉRDEKELTE A JAVASLAT, HOGY NEM IS VOLT JELEN ANNAK TÁRGYALÁSAKOR!

 

Az alpolgármestere helyettesítette az ülés levezetésében, és ekkor jött a nagy gubanc. Képviselői javaslat érkezett a névszerinti szavazásról, ami annyit jelent, hogy a jegyzőkönyv nem csak a szavazatok arányát, hanem azt is megőrzi az utókornak, ki, hogyan szavazott. Ehhez az önkormányzati törvényszerint a képviselők 25 százalékának a támogatása kell. Ezt azonban sem az alpolgármester, sem a jegyző(!) nem tudta, egy

16 ÉVES FIÚ SEGÍTETTE KI ŐKET A PADSOROKBÓL, HOGY MI IS ILYENKOR A HELYES ELJÁRÁS!

 


Ekkora égést nem engedhet meg egy jegyző magának, akinek kívülrő-belülről kellene fújnia az összes törvényt amely az önkormányzatok életét szabályozza. Úgy látszik, a fideszben elég a párthűség is, nem kell érteni ahhoz, amire vállalkozik az ember. Itt a videó, hogy szenved a két “nagyokos”:
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top