Politika

Kocsis Máté Gyurcsányról: ördög, Apró-villa, erőszakos, államcsőd, rendőrterror

Kiemelt kép: Bielik István /24.hu

Miután a DK, az MSZP, az LMP, valamint a Párbeszéd frakcióvezetője is kérdezett Orbán Viktortól Parlamentben a miniszterelnök első őszi felszólalása után, az KDNP és a Fidesz vezető képviselői már csak az ellenzékkel foglalkoztak Orbán helyett (akinek köszönetet mondtak).






 

Míg a kereszténydemokrata Simicskó István csak általánosságban kritizálta az ellenzéket („ha már nem segítik a kormány munkáját, legalább ne is hátráltassák”), addig Kocsis Máté kizárólag Gyurcsány Ferenccel foglalkozott hosszú perceken át. Egészen addig, amíg le nem ült.

 

Először Kocsis Gyurcsányt az ellenzék vezérének titulálta, majd az ördöghöz hasonlította – miközben ebben a párhuzamban Orbánnak alighanem Jézus szerepét szánta.

Amikor Jézus 40 napig sétált a sivatagban, az ördög ott is bibliai idézetekkel kísértette

– reagált Kocsis Gyurcsány első beszédére.

 

Ezután került elő a volt kormányfő lakhelye, a híres Apró-villa.

Aki elkobzott villában él, annak nagyon rosszul áll a moralizálás és a szegényekért való aggódás

– mondta a luxusjachtos felvetésekre reagálva.






 

Aztán Gyurcsányt Kocsis önhitt és erőszakos embernek minősítette, és azt mondta neki, hogy „tudom, hogy nem szeret engem, se.” A 2010 előtti baloldali kormányzásról Kocsis úgy emlékezett:

kórházakat zártak be, iskolákat csuktak be, gáz árát háromszorosára emelték.

 

A 14 éves őszödi beszédet sem tudta Kocsis kihagyni, amikor arról beszélt, hogy Gyurcsány rendőrökkel üldözte az akkori ellenzéke az nyílt utcán, és „akkor nem volt problémája a jogállami kérdésekkel.”

 

Aztán „csődbe vitte az országot, de” – tette hozzá Kocsis – ettől „tekintsünk el.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top