Politika

Menczer csak azért nézte meg az újságírók szakmai útjait, mert sorosista médiakurzusoknak tűntek

Alfahir.hu

Tegnap este az ATV műsorában megkérdezték a Külügyminisztérium államtitkárát, hogy igaz-e a hír miszerint a külügy magyar újságírók külföldi útjairól gyűjtött adatokat, mert a szakmai programokat a magyar belügyekbe történő külföldi beavatkozásokként értékelték, amik mögött „Soros-szervezetek állnak”.

 






 

Menczer Tamás annyit jegyzett meg ezzel kapcsolatban, hogy kiszivárogtatott dokumentumról van szó, aminek a története is önmagában érdekes, majd hozzátette, hogy „úgy látszik, külügyminiszter úr még nem rúgott ki elég embert, még mindig szivárognak dokumentumok”.

 

Ahogy fogalmaz,

Mi nem listázunk újságírókat. Se ilyen szándékunk, se ilyen tudásunk nincsen hozzá. Azt láttuk nyilvános adatokból, bárki megnézhet különböző honlapokat, hogy egyes Soros-szervezetek, például a Transparency International nevű szervezet szervez ilyen érzékenyítő kurzusokat. Szakmai utak! Hogy oda ne rohanjak. És itt együttműködő partnerként vannak feltüntetve különböző budapesti nagykövetségek is. És akkor mi megnéztük, hogy.. már csak úgy kíváncsi lettem, mert nekem a feladatom a Külügyminisztériumban például az, hogy politikai ügyekkel foglalkozzak, és azt egy politikai ügynek tekintem, hogy ha Soros György finanszíroz médiakurzusokat baloldali újságíróknak.

 

Amikor már azt hinné az ember, hogy a Sorosozás Sorosozás hátán megdönthetetlenül alátámasztotta, a listázás miért is számít politikai ügynek, Rónai Egon megkérdezi, hogy a szakmai út óhatatlanul sorosista médiakurzusnak minősül-e, mire az államtitkár velős egy mondatban kifejti, hogy “nem, az a sorosista médiakurzus, amit soros György fizet”.

 

(444.hu) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top