Politika

Nyíltan megfenyegették a minisztériumi dolgozókat: a tévében üzentek nekik

Pestibulvar.hu

Az utóbbi időszak legnagyobb botrányát Szijjártó Péter luxusjachtozása jelentette, nem csak azért, mert a mai napig nem tudni, miből lett fizetve a luxusnyaralás, hanem azért is, mert nem sokkal azután történt, hogy Orbán megüzente: “több Balaton, kevesebb Adria.” A botrány kirobbanása után Szijjártó bosszúhadjáratba fogott, most a minisztériumi dolgozókon a sor.

 






Először elkezdte listáztatni a magyar újságírókat, hogy ugyan melyikük, hol járt külföldön, ott milyen továbbképzésen vett részt.  Minderre a diplomáciai rendszert használta fel, az uniós tagállamok magyar nagykövetségétől kért információt az újságírók szakmai útjairól. Amire viszont nem számítottak, a levél kiszivárgott.

 

Hétfő este az ATV-n Rónai Egon rákérdezett Menczer Tamásnál, a Külügyminisztérium államtitkáránál, hogy valóban készítenek-e listát az újságírókról. A válasz azonban mindenkit meglepett,mert nem bocsánatkérés, vagy tagadás következett, hanem fenyegetés:

“ÚGY TŰNIK, A KÜLÜGYMINISZTER ÚR MÉG NEM RÚGOTT KI ELÉG EMBERT,

még mindig szivárognak dokumentumok.” Pedig, forrásaink szerint Szijjártó nem fukarkodott a felmondólevelekkel, gyakorlatilag kinyírta a teljes atlantista vonalat a minisztériumból, és csak azokat hagyta meg, akik teljes mellszélességgel tudták támogatni a szoros kínai és orosz kapcsolatokat.





Az interjúban az államtitkár még először tagadta a listázást, aztán mégiscsak bevallotta az adatgyűjtést. Az indok teljesen érthető, ennéljobbat mi sem tudtunk volna kitalálni: SOROS! Ugyanis, politikai ügynek tekintik, ha Soros György finanszírozásával vannak szakmai kurzusok. Ahhoz egyébként, hogy ki, mikor hol képzi magát tovább, pont annak a minisztériumnak nem lenne semmi köze,

AMELYIK A MAGÁNÉLET RÉSZÉNEK TEKINTI SZIJJÁRTÓ LUXUS-KORRUPCIÓJÁT!

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top