Politika

Nem árulják el, ki engedte meg Szijjártónak, hogy helikopterezzen, és hányszor röpködött

168ora.hu

Két országgyűlési képviselő is Szijjártó Péter külügyminiszter helikopterezésével kapcsolatban nyújtott be írásbeli kérdést a Parlamentben






 

Stummer János jobbikos képviselő arra volt kíváncsi, hogy ki adott engedélyt a külügyminiszternek a rendőrségi helikopter használatára.

 

A megszólított Pintér Sándor belügyminiszter azt válaszolta kedden, hogy a védett személyek és a kijelölt létesítmények védelméről szóló kormányrendelet szerint a külügyminiszter igénybe vehet szolgálati helikoptert szállítása, illetve közúti, vasúti, vízi és légi utazásának biztosítása céljából.






 

Hadházy Ákos független képviselő meg azt kérdezte, hogy Szijjártó Péter hányszor vett igénybe rendőrségi helikopter az utazásaihoz. Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára azonban csak annyit közölt, hogy Szijjártó Péter kizárólag abban az esetben használja a rendőrség helikopterét, mikor hivatali teendőit másként ellátni teljeskörűen nem lehetne  – írja a hvg.hu.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top