Politika

Lázár Jánost újabb zsíros állásokkal tartja kordában Orbán

ezalenyeg.hu

A túlzott hataloméhsége miatt félretett kancelláriaminiszter ezentúl kastély- és vonatfelelős is lesz. 





Lázár túl sokat tud, ezért pénzes pozíciókkal igyekeznek megvigasztalni, amiért le kellett mondania a Miniszterelnökség vezetéséről.

 

Mostantól nem csak a mezőhegyesi ménesbirtokért felel, hanem rá bízták a Hódmezővásárhely–Szeged tram-train megépítését is.

 

Így még több pénz ütheti a markát a parlamenti munkát igencsak kerülő Orbán-bábnak. Tök jól látszik, hogy a vámpírkormányt hidegen hagyja a válság: egy a lényeg, a haverok szütyője ki legyen tömve.

 





Lázár János ahelyett, hogy az emberek problémáival foglalkozna, csak a lóvét kergeti. Ehhez pedig kiválóan passzoló feladatokkal folytatja a munkát a kabinetben.

 

Népszava megírta, csütörtöktől az alábbi területekért (is) felelni fog, mint kormánybiztos:
  • a mezőhegyesi ménesbirtok által ellátott állami feladatok koordinálása
  • a geszti Tisza-kastély, valamint a történeti kastélypark felújítási munkálatainak koordinálása és végrehajtása.
  • Hódmezővásárhely–Szeged tram-train megépítése
  • valamint a koordinálja a regionális jelentőségű, határon átnyúló, Szeged–Szabadka–Baja vonal kialakítását.

 

Ezek mind olyan beruházások, ahol csak úgy dől a közpénz. Hogy hová, azt még nem tudjuk, de van egy tippünk. Lázárnak lesz honnan gyarapítania már most is busás vagyonát.

 

Habár a Magyar Közlönyben megjelent rendelet szerint a mezőhegyesi ménesbirtokkal kapcsolatos munkájáért anyagi juttatásban nem részesül és titkárságot sem kap a politikus. De ezt mégis ki hiszi el? A döntés értelmében ő lesz a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zártkörűen Működő Részvénytársaság tulajdonjogának gyakorlója is. Munkáját pedig személyesen a miniszterelnök irányítja (na ebben eddig sem kételkedtünk). Igazán érdekes!

 

Majdnemhogy megsajnáljuk, mennyi teendője is lesz, de Lázár János két év alatt mindössze kétszer volt hajlandó felszólalni a parlamentben.

 

A milliós fizetését meg persze vígan, lelkiismeretfurdalás nélkül zsebrevágta… és mégcsak dolgozni sem volt hajlandó érte.






 

Az átlag magyar pedig a koronavírus miatt munka és fizetés nélkül, de mindenki fogja be a száját. A fideszes-csápoknak mindent, a magyar polgároknak semmit. Ez a kormánypárt mentalitása. 

forrásvia




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top