Politika

Müller Cecília: “Nem feltétlenül fertőző az a személy, aki pozitív” – videó

zsurpubi.hu

Ha nem vagy beteg, akkor is lehetsz pozitív, de ha negatív vagy, attól még simán lehetsz pozitív és negatív is, viszont nem beteg – Müller Cecília megkísérelte elmagyarázni, miért nem kell annyi PCR teszt.






 

A tiszifőorvos PCR tesztről szóló szakmai megnyilvánulását kommentálni lehetetlen, úgyhogy csak mutatjuk:

A PCR teszteknek a szükségessége is pontosan leírt az eljárásrendben. Tehát… ööö… hangsúlyozni szeretném, hogy nem mindenkinél kell elvégezni ezeket a vizsgálatokat, hiszen ööö…, látjuk azt, hogy ööö… egy enyhén zajló betegség esetében ööö… nem is mindig találunk pozitivitást ööö…, nem is mindig találunk kiegyenlítődő pozitivitást, tehát az egyik teszt pozitív, a másik negatív, majd újra változik a teszt értékelése. Tehát, amit mutat tulajdonképpen. Mindezért ööö… nem feltétlenül fertőző az a személy, aki pozitív.

(Kósa Lajos likes this.)






 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top