Politika

Tarlós: Nem a teljesítmény alapján dől el ma Magyarországon egy választás

Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás

Tarlós István szerint „a kormánypártoknak kommunikáció területén össze kell szedniük magukat, nem szabad hagyniuk, hogy az eredmények elsikkadjanak és helyettük luftballonná felfújt ügyekről folyjon a végtelen vita”. A korábbi főpolgármester ezen túl is mondott érdekes dolgokat a Magyar Nemzetnek adott interjújában.





Nem kellene mást tenni, mint megnézni a 2019. december 31-i adatokat, és értelmetlenné válna a sok handabandázás

– kommentálta Tarlós Budapest pénzügyi helyzetét, és az arról szóló városházi kommunikációt. Szerinte stabil a főváros likviditási helyzete.

 

„Úgy látom, a főváros most legalább 2022-ig időhúzásra játszik” – mondta Tarlós, aki szerint lassan, körülményesen működik jelenleg a Fővárosi Önkormányzat.

 Szinte minden 2022-ről szól






– vélekedett Tarlós, aki szerint „a kormánypártoknak észre kell venniük, hogy itt most nettó módon az indulatokra, a hangulatra épít a hatalomra éhes, távolról sem természetes ellenzéki összefogás”.

A DK és a Momentum vezetőinek nyilatkozataiból kiindulva esetleg könnyen számítani lehet egy tanácsköztársaság típusú vendettára. Ez kellemetlen társadalmi esemény, de lenne ennél súlyosabb is

– ment tovább Tarlós, aki a súlyosabb következmények közé azt sorolja, hogy „a legfontosabb sorskérdések kezelése tekintetében (illegális bevándorlás, nemzetállamiság, kultúra, családmodell, családpolitika) 180 fokos fordulat állna be”.

A hamis kommunikációval szemben csak a tények szakadatlan és produktív stílusú ismétlésével lehet küzdeni

– mutatott irányt a kormánypárti politikus, majd saját sorvezetőjének megfelelően közölt egy tényt:

Nem a teljesítmény alapján dől el ma Magyarországon egy választás, hanem azon, hogy ki, milyen hangulatot tud teremteni.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top