Politika

Puzsér szerint Karácsonynak bocsánatot kell kérnie Tarlós díszpolgári kinevezése után

nyugatifeny.hu

A kritikus szerint nem lehet kitüntetni olyan embert, akire egy éve még “Orbán bábjaként” hivatkoztak.


Mint arról beszámoltunkKarácsony Gergely kezdeményezésére a múlt héten a Fővárosi Közgyűlés díszpolgári címet adományozott Budapest két korábbi főpolgármesterének: Demszky Gábornak és Tarlós Istvánnak.

 

Tarlós kitüntetésére nemmel szavazott a teljes DK-frakció, valamint Pikó András VIII. kerületi polgármester is.


 

Az üggyel kapcsolatban most Puzsér Róbert írt véleménycikket az egyébként az MSZP propagandaoldalaként működő Hírklikk.hu-ra.

 

Puzsér írásában nehezményezi, hogy

“a budapesti városvezetés díszpolgárrá avatta azt a Tarlós Istvánt, akire Karácsony Gergely a tavalyi kampány során még Orbán Viktor bábjaként hivatkozott”.

 

A kritikus, korábbi főpolgármester-jelölt azt írja:

A Fővárosi Közgyűlés többsége a DK-frakció és Pikó András tiltakozása ellenére mégis díszpolgári címet adományozott Tarlós Istvánnak.

Annak a Tarlós Istvánnak, akivel szemben felhatalmazást kértek a fővárosiaktól, mert helytartó, aki útjában áll Budapest és a budapestiek szabadságának. Most ez a Tarlós István díszpolgár.


Akkor viszont nem kellene esetleg bocsánatot kérni a hazugságra épült kampányért? Tényleg le kellett váltani egy olyan nagyszerű várospolitikust, akit visszavonulása után egy évvel a legmagasabb kitüntetésben részesítenek?

Vagy tavaly ősszel még nem látszott, milyen jó kezekben van Budapest Tarlós István uralma alatt?”

 

Puzsér teljes cikkét >>ITT<< találod.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top