Politika

Autós blokádot hirdettek Hadházyék október 23-ra az MTVA-székház elé

nyugatifeny.hu

A járványhelyzet miatt senki ne induljon el gyalogosan – kérik.






Az egyre aggasztóbb járványhelyzet miatt október 23-án autóval fognak demonstrálni az MTVA épülete előtt – közölte szombaton a Facebookon Hadházy Ákos.

 

A független képviselő azt írja:

“A MÓD ÉS AZ IDŐPONT VÁLTOZIK, DE A CÉL NEM! OKTÓBER 23-ÁN AUTÓS BLOKÁDDAL TÜNTETÜNK AZ IGAZSÁGÉRT!

 

Aggasztó a járványhelyzet: tegnap már 33 honfitársunk halt meg a koronavírus következtében. Mivel a kormány alig tesztel, nem láthatunk tisztán, de sejteni lehet, hogy a helyzet még rosszabb is, mint látszik és a járvány kontrollálatlanul tombol. Készültünk erre a lehetőségre, és sajnos be is következett.

 

Október 23-án NEM TEHETJÜK MEG, hogy ne tiltakozzunk hazugság ellen, de az egyetlen felelős döntés ebben a helyzetben az, ha átalakítjuk a tervezett rendezvényünket és autós demonstrációt tartunk.

 

Ezúttal nem úgy, mint tavasszal a Clark Ádám téren – most hivatalosan bejelentettük, és mivel most nincsen kijárási tilalom, a RENDŐRSÉG KÉNYTELEN VOLT TUDOMÁSUL VENNI.

 

Kérjük, hogy mindenki viselkedjen felelősségteljesen, ne induljon el gyalogosan! A beszédeket online közvetítjük. Aki tud, tegyen nemzeti színű zászlót az autó ablakába!






 

Figyelem! Az időpont is korábbi az eredetileg tervezettnél, 14:30-tól kezdünk, így aki szeretne, átmehet a színművészeti egyetemisták felvonulására.

 

Autóval megyünk, de október 23-án vegyük blokád alá a hazugsággyárat!”

 

A MÓD ÉS AZ IDŐPONT VÁLTOZIK, DE A CÉL NEM! OKTÓBER 23-ÁN AUTÓS BLOKÁDDAL TÜNTETÜNK AZ IGAZSÁGÉRT! Aggasztó a…

Közzétette: Hadházy Ákos – 2020. október 16., péntek

forrás

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top