Politika

Hogy mi van? Egy KDNP-s képviselő huszonéves lányát nevezték ki svájci konzulnak

nyugatifeny.hu

Korábban egy hónapig gyakornok volt.


Szászfalvi László KDNP-s parlamenti képviselő fiatal lányát, Szászfalvi-Farkas Lenkét nevezték ki konzulnak Magyarország frissen megnyitott genfi konzulátusán – írja a Telex.

 

A lap szerint a döntés még az amúgy rendkívül lojális hazai külpolitikai körökben is kiverte a biztosítékot.

 

Svájc második legnagyobb városában október 13-án nyitotta meg Szijjártó Péter az új magyar diplomáciai kirendeltséget, de az akkori beszámolókból nem derült ki, hogy ki lesz a konzul az újonnan megnyitott konzulátuson.

 

A Külügyminisztérium a Telex kérdésére azt írta:

„A genfi konzulátust Szászfalvi-Farkas Lenke konzul vezeti, aki a Budapesti Corvinus Egyetem Kommunikáció és Médiatudomány szakán végzett és a munkájának ellátásához szükséges, magas szintű angol, illetve francia nyelvtudással rendelkezik.

A konzul jelenleg érdekvédelmi tevékenységet lát el, mely november 1-jétől közjegyzői típusú ügyek kezelésével egészül ki.”

 


Szászfalvi-Farkas Lenkéről annyit tudni, hogy korábban egy hónapot gyakornokoskodott a vajdasági Deli Andor fideszes képviselő mellett, a Nézőpont Intézet által meghirdetett gyakornoki program keretében.

 

Deli Andor és Szászfalvi-Farkas Lenke

 

Frissítés: Lapunk kiszúrta, hogy Szászfalvi-Farkas Lenke ezen kívül modellkedett is, képeit >>ITT<< találod.

(Telex.hu / Nyugati Fény) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top