Politika

Szlávik: A megfertőződött emberek nagy része nem kerülte el a tömegrendezvényeket

Forrás: koronavirus.gov.hu

A leghosszabb ideig kórházban ápolt személy két hónapot töltött egészségügyi intézményben.





Miután a koronavírus halálos áldozatai is napról napra 40 fölött vannak, “továbbra is az egyéni felelősség a legfontosabb, tartsuk be az előírásokat, kerüljük a zárt, zsúfolt helyeket, tömegben viseljünk maszkot,” mondta a Dél-pesti Centrumkórház infektológus osztályvezető főorvosa a Kossuth rádiónak. Szlávik János hozzátette: “tapasztalatai szerint a megfertőződött emberek nagy többsége nem kerülte a nagy rendezvényeket, megbetegedése előtt zsúfolt helyen tartózkodott.

 

Bár a remdesivir nevű gyógyszer ígéretesen alkalmazható, azt továbbra megtartják klinikai alkalmazásra, gyógyszertárakban nem teszik elérhetővé. Szlávik elmondta még, hogy “a leghosszabb ideig kórházban ápolt koronavírusos személy két hónapot töltött egészségügyi intézményben.” (444.hu)

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top