Politika

A fideszes képviselőből kibukott valódi énje – Gusztustalan stílusban írt az ellenzékről!

Forrás: MTI

Hétfőn tette le esküjét a parlamentben Koncz Zsófia, aki néhány hete nyerte meg az időközi országgyűlési képviselő-választást Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. számú választókörzetében.

 






A kormánypártnak ezen múlott a matematikai kétharmada, így a győzelem nemcsak Koncz Zsófiának volt fontos, de a Fidesznek is. Budai Gyula is megemlékezett közösségi oldalán az eskütételről, ami olyan stílusban íródott, mely egyáltalán nem méltó egy országgyűlési képviselőhöz:

“Ma 14 óra 15 perckor tesz esküt a Parlamentben Koncz Zsófia a Fidesz-KDNP új képviselője!

 

Nagy nap ez a mai, “krumplis, kétharmadot lebontó” Jakab Péternek!” – kezdi bejegyzését Budai, majd azzal folytatja, hogy

“…és nagy nap ez a mai a baloldali ellenzéknek, élen Gyurcsány Ferenccel, hiszen egy nyíltan antiszemita jelöltet, a Jobbikos Bíró Lászlót támogatták!!!

Csúnyán belebuktak, mert hülyének nézték a borsodi embereket, de a kommunisták mindig ezt tették, amióta világ a világ!

Most pedig a parlamenti patkóban ott fog állni előttük egy mosolygó, csupa szív, aranyos kislány aki ellen mindent bevetettek,

MÉG AZT A “KRETÉN” KARÁCSONY GERGELYT IS, DE MIND HIÁBA!

…és ennek a balodali ellenzéki csürhének végig kell hallgatni amint Zsófi a képviselői esküje végén azt módja: “Isten engem úgy segéljen!” – zárja sorait a fideszes országgyűlési képviselő.






 

Budai gusztustalan stílusú bejegyzését a Fidesz nem kommentálta, de olvasva a képviselő sorait, még talán Bayer Zsolt is megirigyelné azt.

 

https://www.facebook.com/dr.budai.gyula/posts/182864440002341

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top