Politika

Krumpli 4,4 millióért: Jakab Péter leelvtársazta Kövér Lászlót

Fotó: Kovács Tamás | 168ora.hu

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője krumplis országgyűlési akciója miatt rá kiszabott 4,4 milliós forintos büntetéssel kapcsolatban azt üzente a kormányoldalnak: ha azt gondolták, hogy ezzel el fogják hallgattatni, akkor nem ismerik őt. 






 

“Büntethetnek milliókra, elvehetik az otthonomat, bezárhatnak a  börtönbe, tehetnek amit csak akarnak, de (..) addig nem nyugszom, amíg fel nem fogjuk szabadítani ezt az országot az önök álnemzeti, álkeresztény rendszere alól” – fogalmazott. Hozzátette: ez a rendszer semmit nem adott Magyarországnak a szegénységen és a megfélemlítésen túl.

 

A frakcióvezető Kövér Lászlót “elvtársnak” nevezve arról beszélt: a házelnök az igazság kimondásáért büntette meg október 23-án.

 

Kijelentette: a Jobbik véget vet annak, hogy “tolvajok hoznak törvényeket”, és visszaadja az országot a nemzetnek, szabadságot és jólétet biztosít az embereknek.

 






A házelnök mielőtt megadta a szót Orbán Balázsnak, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkárának, arra kérte a kormánypárti képviselőket, hogy ne kiabáljanak, mert az azt jelenti, hogy “beugrottak annak a provokációnak, ami hétről-hétre itt zajlik”.

 

Az államtitkár válaszában “parlamenti szabotőrnek”, “politikai percembernek”, szélsőséges provokatőrnek nevezte a jobbikos frakcióvezetőt, akit arra szólított fel, hogy viselkedjen, mert az Országgyűlés egy munkahely. Próbáljon meg nem saját magával és a saját politikai túlélésével foglalkozni, hanem az  ország érdekével – szólította fel Jakab Pétert.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top