Politika

Titkos kormányhatározatra derült fény: milliárdos döntésről van szó

Pestibulvar.hu

Valójában nem is titkos kormányhatározatról van szó, hiszen akkor 3000-rel kezdődne a sorszáma, de a helyzet így sem sokkal jobb, mert ugyan nem titkos, de nem is nyilvános a határozat, amiben elköltött a kormány 1,3 milliárd forintot.

 






A milliárdok repkedését már megszoktuk, ha az Orbán-kormányról van szó, de olyat még nem láttunk, hogy kifizetnének egy meg nem valósult eseményt, márpedig most ez történt:

AZ ELMARADT AUGUSZTUS 20-AI TÜZIJÁTÉKOT FIZETTÉK KI EZZEL A HATÁROZATTAL!

 

Ne legyünk azonban igazságtalanok, mert nem is az idei tüzijátékról van szó, hanem egyszerűen módosították a szerződést, ami immár nem az idei, hanem a 2021-es tüzijátékról szól, és az arra felvehető 100 százalék előlegről!  Mindemelett nem csak a tűzijáték megrendezésére vonatkozó szerződést tolták előre 2021-re, hanem a teljes Szent István napi programsorozat lebonyolítására kötöttet is. Igaz Gulyás Gergely július 16-án a kormányinfón még nem erről beszélt akkor azt mondta,

“ÖRÜLÜNK, HA BÁRMIT MEG TUDUNK SPÓROLNI.”

 

Akkor most meg is tudtuk, hogyan spórol a pénzünkkel a Fidesz-kormány: egy olyan kormányhatározattal, melyet nem hoznak nyilvánosságra ad 100 százalék előleget egy elmaradt rendezvény későbbi lebonyolítására. Némi vigaszt jelent az ügyben, hogy most nem Mészáros Lőrinc kapja meg ezt az összeget, hanem a fővárosi tűzijáték megrendezésével megbízott állami cég, az Antenna Hungaria.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top