Politika

“Az orvosok nem fognak olyan oltóanyagot beadni, aminek megbízhatósága kétséges”

A kép illusztráció! - Forrás: pixabay.com

Már látjuk az alagút végét – jelentette be Orbán Viktor az állami rádióban. 





A miniszterelnök szerint lesz belátható időn belül vakcina, ezzel indokolta, hogy a kormány most nem határozatlan időre, hanem 90 napra kér felhatalmazást a különleges jogrend alkalmazására. Póta György, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke hangsúlyozta, hogy az orvosok csak olyan gyógyszert adnak be, “amelyről szent meggyőződésük, hogy megbízható“.

 

Szijjártó Péter beszélt arról, hogy január második, harmadik hetétől nagy mennyiségben jöhet koronavírus elleni orosz vakcina Magyarországra. Erre reagálva a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke a Civil a Pályán felvételén délután azt mondta: az orvosok csak megbízható oltóanyagot fognak beadni.

 

Olyan oltóanyagot, amit a politika bedobta hogy megvettük, az orvosok nem fognak beadni, amiről a szent meggyőződésük nincsen meg, hogy nem megbízható. Ezt nem lehet előírni“- jelentette Póta György.






 

A Civil a pályán teljes adása szombaton 19 órától lesz látható az ATV csatornáján. (atv.hu)

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top