Politika

Egy polgármester leplezte le Orbánék hazugságát: kitette az asztalra a valós számokat

Pestibulvar.hu

Nemény András, Szombathely MSZP-s polgármestere egy sajtótájékoztató keretein belül mutatta meg a város kórházának valós állapotát. Orbánék kommunikációjával ellentétben nincs minden a legnagyobb rendben.

 






Naponta 5-9 ember hal meg a szombathelyi Markusovszky Kórházban a koronavírus miatt, amit ahhoz kell viszonyítani, hogy összesen 180 koronavírusos beteget ápolnak az intézményben. A kórházban leállították a szakrendeléseket is annak érdekében, hogy az ágyak negyven százalékát átalakíthasák a fertőzött betegek fogadására. A legnagyobb problémát mégis az okozza, hogy bár

32 LÉLEGEZTETŐGÉPPEL RENDELKEZIK AZ INTÉZMÉNY, ABBÓL CSAK 17-ET TUDNAK ÜZEMELTETNI SZEMÉLYZET HÍJJÁN,

mert Győrbe rendelte a kormányzat azokat az orvosokat, akik értenek a lélegeztetőgéphez! Akárhogyan is akar a Kásler-Orbán duó bűvészkedni a számokkal, ha kettőt összeadunk hárommal, akkor mindig ötöt kapunk, és soha nem lesz az eredmény hat vagy hét. A kormányzatnak már régen megbukott az az elképzelése, hogy majd lépcsőzetesen jelölik ki a járványkórházakat, mert a múlt hét óta gyakorlatilag mindenkinek kell fogadnia a koronavírusos betegeket.

 






Az orvosok és nővérek ide-oda utazgatása pedig nem fogja megoldani a problémát, mert egyszerűen kevesen vannak már most is, pedig be sem indult az az elvándorlási hullám, ami januártól várható az új, esztelenül bevezetett egészségügyi jogállásnak köszönhetően.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top