Politika

Közvélemény-kutatás: Az ellenzék közös listája most először legyőzné a Fideszt

nyugatifeny.hu

Kezdenek elkopni Orbánék.






Budapesti főpolgármestere, Karácsony Gergely posztolta ki a Závecz Research kutatásából készült grafikont a közösségi oldalára, amelyből kiolvasható, hogy ha most vasárnap tartanák az országgyűlési választásokat, akkor a demokratikus ellenzéki pártok által állított közös lista több szavazatot kapna, mint a Fidesz.

Több mint tíz éve nem volt ilyen adat a közvélemény-kutatásokban.

 

A megkérdezettek 40 százaléka támogatna egy közös ellenzéki listát, és csak 36 százaléka a Fideszét. Amiből az is következik, hogy ellenzék nagy valószínűséggel legyőzné a Fideszt.

 

Závecz Research kutatása 

Závecz Research kutatási adatai





Karácsony szerint Závecz Research múlt héten lezárult mérésének eredménye sok mindent megmagyaráz, például azt:

Hogy miért is bünteti a kormány Budapestet, a budapestieket, az ellenzéki vezetésű városokat. Magyarázza azt az eszement támadást is, amit a kormány, a Fidesz és e kettőnek jól fizetett kliensei folytatnak az önkormányzatok ellen” – posztolta ki.

 

Pár órája adtunk hírt arról is, hogy közben megállapodott az ellenzék, és közös miniszterelnök-jelöltet állítanak az ellenzéki pártok 2022-re.

A teljes posztot itt találod:




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top