Politika

Szíjjártó bejelentette, hogy Magyarország elsőként kap az orosz vakcinából csütörtökön (+videó)

nyugatifeny.hu

Ma sem maradtunk karanténnapló nélkül.





Tíz dózis minta érkezik csütörtökön Magyarországra az új orosz oltóanyagból – jelentette be Szíjjártó Péter szerdai karanténnaplójában a Facebook-on.

 

A videóban az Amerikai-Magyar Üzleti Tanács online ülését láthatja a nagyérdemű. A koronavírus-járványról is szót ejtettek, Szíjjártó ekkor hozta szóba a vakcina-kérdést.

 

“Mindannyian tudjuk, hogy ennek a helyzetnek az igazi megoldása a vakcina lesz, és e tekintetben minden irányba folytatunk tárgyalásokat. Éppen ezért szeretném tájékoztatni önöket, hogy mi leszünk az első ország, amely csütörtökön az orosz vakcinából mintákat kap.” – mondta el.

A mintákat hivatalos laboratóriumban vizsgálják majd, a tesztek eredményének függvényében vásárol Magyarország a vakcinából.

 

Ezzel együtt megtudtuk azt is, hogy a kormány együttműködési megállapodást kötött a kínai vakcinagyártóval is, és részt vesz az ellenszer kifejlesztésének európai projektjében.






 

A teljes videót itt tudod megnézni:

 

(HVG/Szíjjártó Péter Facebook oldala nyomán)

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top