Politika

Durva: Kőkemény agitprop videókban terjesztik a kormány igéjét a Fidesz emberei a Facebook-on (+videók)

Nyílt propaganda zenei aláfestéssel.

Nyílt propaganda zenei aláfestéssel.


Szerdán hirtelen három, profin elkészített videó is felkerült a kormány legkedvesebb embereinek Facebook-oldalaira. Németh SzilárdKocsis Máté és Rákay Philip mondják meg a követőiknek a kamerába nézve, hogy mit kell gondolni.

 

Németh Szilárd rezsiminiszter a határkerítéshez látogatott, videója rögtön ezekkel a szavakkal kezdődik: “A párizsi, nizzai és bécsi merényletek beigazolták, hogy a migráció elleni küzdelem egyetlen hatásos eszköze, hogyha megvédjük Európa külső határait.” – és úgy záródik:

“Magyarország 90%-ban járul hozzá, hogy megakadályozzuk a migránsok Magyarországra és Európába történő belépését.”

 

A videó alatt drámai zene, és idilli képek a kerítésről, illetve távolba révedő katonákról, gyönyörű, stilizált snittekben.

 

Mutatjuk:


 

Kocsis Máté jóval szerényebb körülmények között volt kénytelen haknizni egyet a migránsokkal, de legalább viszonylag szépen be volt világítva. Mivel az ő performanszát nem lehetett vágóképekkel feldúsítani, így rövid volt és tömör:

“Szomorú, hogy ma Brüsszel szerint csak azokban az országokban van jogállam, ahová beengedik a bevándorlókat.” – és pár mondattal később hozzáteszi: “Azt akarják ránk kényszeríteni, hogy mi is fogadjunk be migránsokat.”

 

Érdemes megtekinteni:

 

Rákay Philip, a Fidesz állandó tanácsadója már eggyel jobban kitett magáért, bár Németh Szilárd háborús drámáját ő sem tudta felülmúlni. Ő más oldalról közelítette meg a kormánypropaganda kérdését: inkább Soros által felbérelt provokátorokról beszél.

“Nem furcsa, hogy Magyarországon is ugyanarra a receptre készülnek a kormányellenes tüntetések mint Lengyelországban, Hong Kongban vagy épp az Egyesült Államokban? Véletlen volna mindez?

 

Kik állnak a tüntetések hátterében?” -teszi fel a csöppet sem költői kérdést, mivel azt később meg is válaszolja.

“A baloldali, globális forradalomipar a neomarxista Saul Alinsky jól bevált receptjei alapján dübörög: megszerezni a hatalmat, mindenáron.” – alatta bejátszások autóborogatásról, gyújtogatásról, aztán behozza a szerb vonalat, hogy kellőképpen alátámassza mondandóját (=Soros).

 

Érdemes megnézni, egy egész, összeesküvés-elméletekkel teli alterverzumot épít:
 

A három videóban az a közös, hogy leplezetlenül tolják az arcunkba a kormány propagandáját, továbbá mind a három a szerdai nap folyamán került fel a youtube-ra. Kíváncsian várjuk a többiek produkcióit.
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top