Politika

Deutsch: “Brüsszel tele van Soros embereivel, köztük a magyar baloldal EP-képviselőivel”

(Kiemelt kép: 24.hu)

Mindenki nyugodjon meg: a Fidesz megvéd minket!


Magyarországra kényszerítené az illegális bevándorlókat Soros György és a brüsszeli bevándorláspártiak – mondta a Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője pénteki sajtótájékoztatóján.

 

Deutsch Tamás úgy fogalmazott, Soros György csütörtökön ismét “teljes erőből” Magyarországra támadt: újra “indulatosan rágalmazta” a magyarokat, “hazudozott Magyarországról” és “durván fenyegette” a magyar embereket.

“Az elmúlt években mi, magyarok a saját bőrünkön tapasztalhattuk, hogy

Brüsszel tele van Soros embereivel, köztük a magyar baloldal EP-képviselőivel”

– mondta, hozzátéve, hogy Soros csütörtökön ismét kiadta a parancsot az embereinek, “keményen lépjenek fel” Magyarországgal és Lengyelországgal szemben.

 

A képviselő szerint Soros már 2015 óta azt akarja elérni Brüsszelben, hogy ne adjanak pénzt, sőt büntessék is meg azokat az országokat, amelyek nem akarnak illegális bevándorlókat befogadni.

“Most is ezt akarja, és ezért új eszközt találtak ki a zsarolásra”

– hangsúlyozta, hozzáfűzve, azt találták ki, hogy csak az az ország lehet jogállam, amelyik beengedi a bevándorlókat. Az az ország azonban, amelyik megvédi a határait a migránsoktól, Brüsszelben mostantól nem lehet jogállam, és büntetésből elvennék a pénzüket – emelte ki.


 

“A magyarok többször egyértelművé tették, hogy nem kérnek a bevándorlókból. Mi, a Fidesz és a KDNP európai parlamenti képviselői nem engedünk semmilyen zsarolásnak és

megvédjük a magyarokat,

megvédjük a hazánkat a bevándorlástól” – fogalmazott Deutsch.

(MTI) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top