Politika

Pintér a hivatalosnál 2000-rel több fertőzöttről beszélt az operatív törzs reggeli ülésén, de senki nem javította ki (+videó)

(Kiemelt kép: Orbán Viktor/Facebook)

Orbánnak nem szúrt szemet a különbség.


Újabb beszámoló került fel Orbán Viktor Facebook-oldalára a koronavírus-járványról. Ebben az Operatív törzs ülésén készült videóból láthatók részletek.

 

A kisfilm elején Pintér Sándor belügyminiszter ismertette a legfrissebb napi esetszámot. Pintér itt

6640

koronavírusos betegről beszélt, holott a hivatalos számok szerint ennél 2000-rel kevesebb, 4440 új esetet regisztráltak.

 

Orbán Viktor a Kossuth rádióban nem sokkal később a hivatalos adatoknak megfelelően 4440 új fertőzöttről számolt be. A belügyminiszter feltehetően téves számot mondhatott az Operatív törzs ülésén, azonban akkor

senki nem javította ki,

és az újonnan felkerült videóba is ez az adat került be.

 

Az eddigi legnagyobb esetszámot hétfőn regisztrálták, amikor 6495 új fertőzöttet azonosítottak. Ha a téves adatot vennénk számításba, minden idők egyik legmagasabb napi új koronavírus-fertőzöttjeiről beszélhetnénk.


 

Orbán a kisfilmben arról is beszélt, hogy az Európai Uniónak “az eljárások számítanak, nekünk (a magyar kormánynak – a szerk.) meg az emberek.” A miniszterelnök szerint az EU-nak az a fontos, hogy a tagállamok ne bontsák meg az egységes piacot, a magyar kormány viszont azzal törődik,

hogyan lehet beoltani hatékonyan és gyorsan az embereket.

 

A videót itt lehet megnézni:

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top