Politika

3 milliárdot ad a kormány a Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítványnak, miután Demeter Szilárd leführerezte Soros Györgyöt

nyugatifeny.hu

Szájjárató Péter at his best.






Azt hittük, hogy Demeter Szilárd Origón megjelent “véleménycikke” után nem lesz lejjebb, de Szíjjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter még ezt is tudta überelni.

 

Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatójának szombat délben jelent meg egy írása Orbán Viktor propagandaportálján, amelyben a Holocaust-túlélő Soros Györgyöt Hitlerhez, Európát pedig gázkamrához hasonlította.

 

Az egész ellenzék és minden jóérzésű magyar ember a legmélyebb, döbbent felháborodással reagált a “cikkre”, a Mazsihisz pedig megbocsáthatatlannak nevezte az egyszerre zsidózó és nácizó kirohanást, hozzátéve:

“Auschwitzban több mint 430 ezer honfitársunkat gázosították el. Aki ezt aktuálpolitikai vita kapcsán, akár csak áttételesen is relativizálja, az érzéketlen a 20. századi magyar történelem és a honi zsidóság fájdalmai iránt.”

 

Túl azon, hogy ennek az írásnak még egy eldugott zugblogon sem lett volna szabad megjelennie, az elvárható minimum ezek után az lett volna, hogy Demeter fülét-farkát behúzva bocsánatot kér, és eltűnik a közéletből, a kormánypárt pedig azonnal elhatárolódik a kormánybiztos ámokfutásától.

 

Ehhez képest külügyminiszterünk, Szíjjártó Péter egy kommunistázó Facebook-poszttal indította a vasárnap reggelt, amelyben így fogalmaz:

“Kiábrándító látni azokat a nemzetközi politikai törekvéseket, melyek a kommunizmus bűneinek relativizálására és a kommunista ideológia képviselőinek mentegetésére irányulnak.

Kommunista diktatúrák emberek tízmillióit gyilkolták le, nyomorították meg vagy tették tönkre az életüket. Ezeket a bűnöket nem szabad feledni és nem szabad hagyni azok mentegetését sem.”

 






Mindezt annak kapcsán, hogy

a magyar kormány 10 millió dollárral, átszámítva körülbelül 3 milliárd forinttal támogatja meg a Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítványt, melynek célja, hogy egy múzeumot és egy kutatóközpontot építsen fel Washington szívében.

“Mi, magyarok, a szabadság népe fontosnak tartjuk, hogy hozzájáruljunk ahhoz, hogy a szabadság földjén is legyen egy hely, amely folyamatosan emlékeztet mindenkit arra, hogy a kommunista rezsimek világszerte sok tízmillió ember haláláért felelősek.” — teszi hozzá a posztban.

 

Tehát miután Demeter Szilárd megbocsáthatatlan formában relativizálta a Holocaustot, egyszerre nácizva és zsidózva, a magyar külügyminiszter a kommunizmus relativizálását nehezményezi.

 

A teljes bejegyzést itt találod:




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top