Politika

Lakossági tájékoztatót készítettek koronavírusosoknak a Semmelweis Egyetem orvosai

168ora.hu

Kitérnek arra is, hogy mikor jön el az a pont, amikor egy betegnek már mentőt kell hívnia, illetve mit vigyen magával az, aki kórházba megy.





A koronavírussal kapcsolatos lakossági tájékoztatót készítettek a Semmelweis Egyetem (SE) szakemberei – írja honlapján az SE. Az anyag számos hasznos információ mellett kiemeli, hogy a COVID-19 okozta egyes tüneteket miként tudjuk otthon kezelni, és milyen panaszok fellépése esetén van szükség azonnali segítségre és a mentő hívására.

 

Hangsúlyozzák a C- és D-vitamin szedésének fontosságát is, de kitérnek olyan alapvető dolgokra is, minthogy eleget kell inni és pihenni. A tájékoztató összesen kilenc ilyen tünetcsoportot sorol fel a súlyos, fokozódó nehézlégzéstől, fulladástól a tartósan fennálló, egyre fokozódó hányásig, hasmenésig.

 

A betegtájékoztató .PDF formátumban letölthető innen.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top