Politika

Die Presse: Szájer lélegzetelállítóan képmutató és szédítően merész

(Címlapfotó: XXI. Század Intézet/YouTube)

Igazi “régivágású” kereszténydemokraták.






Oliver Grimm, a Die Presse című osztrák napilap publicistája véleménycikket közölt Szájer József fideszes EP-képviselő drogos orgián való részvételével kapcsolatban. A Reggeli glossza című rovatban a szerző megállapította, hogy lényegtelen, hogy a képviselő hogyan, kikkel és hány emberrel él nemi életet.

 

Grimm szerint 2020-ban a szexuális önrendelkezési jogok elidegeníthetetlen részei az Európai Unió jogainak, még akkor is, ha ezt a tekintélyelvű Fidesz másképp szeretné. Mindezek mellett azonban

fontos közügy, hogy Szájer József az ereszcsatornán keresztül, sietve menekült a belga rendőrök számonkérése elől.

 

A szerző úgy véli, hogy a Fidesz-alapító Szájer olyan “rendkívüli személyes viszonyulást” mutat, amelyet a magyar kormánypárt — cinikusan — megpróbál törvényen kívül helyezni. Grimm szerint

a magyar kormány a nyílt társadalom, a liberális értékek és a felvilágosodás ellen ágál, amelyet a magyar családok jólétének védelmeként ad el a választóknak.

 






Legutóbbi alkotmánymódosításukban kifejezetten meg akarják tiltani az azonos nemű párok általi örökbefogadást: mintha a homoszexuálisok nem lennének szerető, jó szülők.

És úgy szeretnék korlátozni a tudatosság növelését az iskolákban, hogy a szexuális kisebbségek ne is jelenjenek meg.

 

Ez kegyetlen, ha belegondolunk a nem heteroszexuális serdülők gyötrelmeibe, és abba, hogy milyen aránytalanul magas az öngyilkossági arányuk.

 

Grimm kijelentette, hogy

Szájer József “lélegzetállítóan képmutató”, ezért hull porba a magyar EP-képviselő politikai karrierje.

 

Hozzátette, bár az orgia nem illegális, azt mégis a kijárási korlátozások idejére időzítették.

 






A szerző megállapítja, hogy Szájer társaival a törvény felett állóknak hitték magukat, ugyanis

diplomáciai státuszukkal, mentelmi jogukra hivatkozva próbáltak kibújni a felelősségre vonás alól.

 

Szájer és a jelentések szerint több, jelenleg ismeretlen nemzetiségű diplomata úgy gondolták, hogy egyszerűen elkerülhetik a büntetőeljárást.

Szédítő merészségről árulkodik a parlamenti vagy diplomáciai mentelmi jog igénybevétele azért, hogy a közigazgatási hatóságok által kezdeményezett büntetőeljárást elkerülhesse. Hogyan írta maga Szájer november 13-án, a magyar kormány honlapján, amikor az EU jogállamiságra vonatkozó kívánalmait ostorozta?

«Nincs kettős mérce. A Parlament sem kivétel!» Igaza volt – még akkor is, ha nem úgy, ahogyan szándékában állt.

(24.hu nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top