Politika

Coming outolt, és lengyel “LMBTQ”-mentes zónába utazik Macron Európa-ügyi minisztere

nyugatifeny.hu

Támogatná a lengyel melegközösséget.






“Meleg vagyok és nincs gondom azzal, hogy ezt megmondjam” -mondta Clément Beaune Európa-ügyi miniszter egy francia meleglapnak, a Têtu-nek.

 

Beaune célja többek között a

lengyel melegközösség támogatása az országban, melynél nem igazán találhatunk homofóbabbat Európában.

 

Ennek kapcsán fog elutazni egy úgynevezett LMBTQ-mentes zónába a jövő év elején, valamint azt is elmondta, hogy egy abortuszjogokkal foglalkozó szervezetet is támogatni szeretne Lengyelországban.

Az LMBTQ-mentes zónák úgy jöttek létre Lengyelországban, hogy több száz önkormányzat egyszerűen kijelentette, hogy ők mostantól azok.

 

Ennek hatására ezek a települések ugyan elestek bizonyos uniós támogatásoktól, a lengyel kormány azonban kompenzálta őket.






 

A politikus saját elmondása szerint soha nem ütközött akadályokba csupán azért, mert meleg, és nem is azért harcol az LMBTQ-mentes zónák ellen, mert homoszexuális: „sértő lenne azt mondani, hogy magamért vezetem ezt a csatát. Mindazonáltal Európa-ügyi miniszterként további kötelezettségem is van: harcolnom kell a toleranciáért” -mondta.

forrás(politico.eu)




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top